A favoritok rémálma – ki jön ki ebből győztesen?

A favoritok rémálma – ki jön ki ebből győztesen?

707
0
MEGOSZTÁS

A labdarúgó Európa-bajnokság előtt senki sem gondolta volna, hogy ilyesmi megtörténhet. Lehet, hogy egy pár szakértőben a program alapos átvizsgálása alatt felmerült a gondolat, de gyorsan áttekintettek fölötte.

Hogy miről is van szó? Elég csak rátekintenünk a kiesési szakasz alsó ágára,s rögtön kiráz a hideg.

fociebnyolcad
Franciaország, Németország, Anglia, Olaszország és a legutóbbi két Európa-bajnokságot megnyerő Spanyolország egy ágon! Konkrétan 5 világbajnok!
Hogy érezzétek ennek a “súlyát” vegyük például Olaszországot, s feltételezzük, hogy a “kisebb” csapatok nem okoznak meglepetéseket.
Mi vár Olaszországra, ahhoz, hogy döntőbe kerüljön? Megismétlem. Döntőbe kerüljön. Nem, hogy megnyerje, hanem, hogy a fináléba szerepelhessen.
Már a nyolcaddöntőben vár rá Spanyolország, melyet ha legyőz, akkor jön a világbajnok Németország, majd az elődöntőben a házigazda Franciaország. Aztán lehet a döntőben Wales ellen bukik?
De ugyanezt az utat kell megjárnia a spanyol válogatottnak is.
Aki ebből a “horror” csatából győztesként jut ki az előtt le a kalappal.

Bejut a döntőbe (alsó ág) – aktuális ajánlatok

Franciaország – 3.25  Németország – 3.75  Spanyolország – 4.33  Anglia – 5.50  Olaszország – 10.00

Nyolc olyan mérkőzés következik, ahol nem zárható ki a hosszabbítás, illetve a büntetők, így sokat profitálhatunk a ajánlatából, mely által ha a végső győztesre fogadunk, s a választott csapatunk büntetők által esik ki, akkor visszakapjuk tétünk.

A felső ágon, ahol mi is szerepelünk jóval nyugisabb a helyzet. Jelen pillanatban ott Belgiumnak (2.87) és Horvátországnak (4.33) adják a legnagyobb esélyt, hogy bejutnak a döntőbe.

Reméljük, hogy most is borul a papírforma, legalábbis ami a belgákat illeti.

Bejut a döntőbe (felső ág) – aktuális ajánlatok

Magyarország – 26.00  Belgium – 2.87  Horvátország- 4.33  Portugália – 6.00  Lengyelország – 9.00

Jöjjenek a nyolcaddöntők

Három izgalmas nap vár ránk, amely során megismerjük az idei Európa-bajnokság negyeddöntőseit.
Szombaton kiegyensúlyozott találkozókat rendeznek. Kezdünk egy Svájc – Lengyelország összecsapással, majd jön egy brit csata, Wales kontra Észak-Írország, illetve a napot zárjuk egy horvát-portugál remek mérkőzéssel.
Vasárnap már a mérleg mindhárom mérkőzésen eldől egy-egy irányba. Az írek a revánsot szeretnék a franciákkal szemben (a 2010-es foci vb-re Írország a franciák ellen bukta a pótselejtezőt, Thierry Henry kezével szerzett gólja miatt), majd a szlovákok a felkészülési mérkőzésük alakulását ismételnék meg a németek ellen (a torna előtt 3-1-re nyertek Hamsikék), míg este miénk a főszerep. Bernd Storck legényei a sztárokkal felálló Belgium ellen próbál újabb csodát teremteni.
Hétfőn jön a nyolcaddöntő legvártabb mérkőzése, az olasz – spanyol összecsapás, míg este Izland az angolok ellen szerezne újabb meglepetést.

Lyon, 2016. június 22. Dzsudzsák Balázs csapatkapitány (b4) és a magyar csapat tagjai örülnek a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkõzés végén, a lyoni stadionban 2016. június 22-én. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. MTI Fotó: Illyés Tibor
Lyon, 2016. június 22.
Dzsudzsák Balázs csapatkapitány (b4) és a magyar csapat tagjai örülnek a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország – Portugália mérkõzés végén, a lyoni stadionban 2016. június 22-én. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Már a csoportkör során sem láthattunk nyílt focizást (kivéve a magyar – portugál találkozót), így nagy az esély arra, hogy a nyolcaddöntőbe legyen egy pár gól nélküli meccs.
A csoportkör során a már nem kevesebb, mint 6 millió fontot fizetett vissza, a négy 0-0-ás csoportmérkőzés után, a “0-0 Pénzvisszafizetés” ajánlatuk által.
Ezen ajánlat a gólszerzőkre vonatkozik. Például ha a horvát-portugál találkozón Cristiano Ronaldora fogadsz, hogy az első gólt szerzi (e cikk írásakor erre 4.75-ös nyereményszorzót ajánlottak), s a mérkőzés eredménye rendes játékidő után 0-0, akkor a tét visszajár.

Ki lesz az Európa-bajnok?

A házigazda franciák továbbra is a favoritok a fogadóirodáknál. Őket követi a világbajnok német válogatott, majd jönnek a spanyolok. Íme a legfontosabbak:

Franciaország – 5.00  Németország – 5.50  Spanyolország – 6.50  Belgium – 7.00  Horvátország – 8.00  Anglia – 11.00

Az éjjel soha nem érhet véget

Higgyünk a csodákban. Merjünk nagyot álmodni, s néha az álmok valóra válnak. Ha nem, akkor legalább szépet álmodtunk, s ezt soha nem felejtjük el.
Jöjjenek tehát a legfontosabb ajánlatok a magyar válogatottra.

  • Magyarország EB-győztes: 81.00
  • Magyarország döntős: 26.00
  • Magyarország elődöntős: 10.00
  • Nyerünk Belgium ellen: 7.00
  • Bejutunk a negyeddöntőbe: 4.00
  • Szalai gólt lő Belgiumnak: 5.50
  • Dzsudzsák gólt lő Belgiumnak: 7.00
  • A bajnokság legjobb játékosa – Szalai Ádám: 1501.00
  • Németország ellen játszik a döntőben: 67.00

Hajrá Magyarország!