Király Gábor: Majd a foci után pihenek

1361
0
MEGOSZTÁS

Király Gábor volt az Európa-bajnokság egyik legnagyobb sztárja, és nem csak nekünk magyaroknak, hanem az egész világnak. Emlékezzünk vissza például arra, hogy kanadai tévések mackónadrágban vezettek műsort, majd később a dán kollégáik is követték őket ebben. Király Gábor ezúttal D. Tóth Kriszta mellé ült be egy beszélgetésre!

Nincs idő pihenésre

Sok hírességet elvitt már magával D. Tóth Kriszta, ezúttal egy különkiadás keretében a mackónadrágok koronázatlan Királya ült be mellé. Szombathelyen vették fel, melyről Király elmondja, hogy bárhol is járt a világban, legyen az Anglia, vagy Németország, hasonló életkörülményeket keresett. A beszélgetés az edzéssel és a pihenés megvitatásával kezdődik. “Az emberek szerintem nem tudják mi munka van ebben. Nincsenek benne, nem is foglalkoznak vele, hogy egy labdarúgó mennyit dolgozik” – mondta a válogatott hálóőre.

Babonák, babonák mindenhol

Kedvenc részünket úgy vezeti fel D. Tóth Kriszta, hogy “te ilyen babonás csávó vagy, ezt mondják rólad, ezt beszélik”. Nem csak a mackónadrágról kérdezi, hanem az összes hóbortjáról. “Gyermekként ezekhez ragaszkodtam. Aztán jön egy időszak, amikor edzők és csapattársak mondják, hogy hagyd el ezeket a szokásokat, majd rájössz, hogy ezek nélkül félkarú óriás vagy, mert hiányzik valami” – mondja Király, és hozzáteszi, többször is próbált például rövidnadrágban védeni, de nem volt olyan komfort érzete, mint a mackónadrágban. Sok írásnak sok az alja, felül ott van a videó! Megéri megnézni! 🙂