Pintér Attilát senki nem hívta Franciaországba

Pintér Attilát senki nem hívta Franciaországba

430
0
MEGOSZTÁS

Pintér Attila nehezen viseli múltját, már többször is elmondta, hogy szerinte Storck csak folytatta azt a munkát, amit ő elkezdett a válogatottnál. Valószínűleg már nem lenne téma a korábbi szakvezető, de időről-időre gondoskodik arról, hogy ne felejtsük el rövid, de annál eredménytelenebb időszakát.

Végre valaki megköszönte Pintérnek

A jelenleg Mezőkövesden dolgozó Pintér Attilát egy felkészülési mérkőzés kapcsán kérdezte a Hajdú Online, mely gratulált a korábbi kapitánynak, hogy hónapokig felkészítette a jelenlegi keret jelentős részét. “Köszönöm, hogy legalább önöktől megkaptam azt, ami az enyém. A keret nyolcvan százalékával dolgoztam, talán csak Király, Kleinheisler és Nagy Á. nem volt a kezem alatt. Sok hónappal ezelőtt, a csoportselejtező első fordulójában, az északírektől Budapesten elszenvedett vereség után leírtak, elfelejtettek” – nyilatkozta a haon.hu riporterének Pintér Attila.

Nem vitték el Franciaországba

Nem örül neki, hogy az MLSZ sok embert kivitt magával, de őt bizony itthon hagyták. “Aki élt és mozgott, azt a szakembert vagy vezetőt kivitték Franciaországba, az Európa-bajnokság huszonnégyes döntőjére, engem senki nem hívott fel, tőlem senki nem kérdezte meg, hogy esetleg lenne-e kedvem velük tartani. Ez van… Gratulálok mindenkinek, én pedig nagyon jól érzem magam Mezőkövesden, ahol valamennyiünkre nagy feladat vár” – mondta a kövesdiek trénere.

Egyik nyilatkozatát korábban így dolgoztuk fel