MEGOSZTÁS
Király Gábor. Fotó: CosminIftode/Shutterstock.com

Belgium ellen a négy gólos vereség ellenére sokáig meccsben voltunk, köszönhetően Király Gábornak, aki 10 védést mutatott be. Ez rekord eddig az Európa-bajnokságon, hiszen Franciaországban egyetlen kapus sem mutatott be ennyi hárítást egy mérkőzés alatt.

A mackónadrág világuralma

Kapusunk nem csak ezzel a kiváló teljesítményével, hanem mackónadrágjával és 40 évével is meghódította a világot. Korábban már írtunk erről, de tegnap azt vettük észre, hogy Finnország is a lábai előtt hever. Finn twitterezők elkezdték használni a #csakegyütt hashtaget, és magyarul írták ki, hogy “Szeretünk Király Gábor”. Azt is megfejtették, hogy mit jelent a neve magyarul, ahogy a következő tweeten látható is.

Északon is Király a király

Ezúttal dán tévések döntöttek úgy, hogy melegítőnadrágban vezetnek műsort. A TV2 Sport királyi akciójáról lenn látható egy fotó. Ha ez nem lenne elég, még a WWE svájci pankrátora, Cesaro is megemlékezett a mackónadrágról. A legkedvesebb lépés pedig a finn Yle tévétől jött, akik összevágtak egy kisfilmet válogatottunk hálóőréről, zenei aláfestésnek a Forever Youngot választva.

Finnek kisfilmje Királyról

A pankrátor is mackónadrág fanatikus lett

Dán tévések speciális műsorvezetése

1 hozzászólás

Comments are closed.