MEGOSZTÁS
Cristiano Ronaldo és fia. Fotó: Twocoms/Shutterstock.com

A magyar válogatott két forduló után 4 ponttal vezeti az F-csoportot. Közel a továbbjutás, szerdán 18:00 órától Lyonban tehetik a fiúk biztossá a dolgot, Portugália ellen. Hangolódjunk 3 részes minivideóinkkal! Ronaldo és fia meccset néznek, majd elindulnak a stadionba!

Első rész: Böde földhöz vág téged is!

Az első rész még tavaly készült, amikor a sorsolás után megtudtunk, hogy Portugáliával szerepelünk egy csoportban. Akkor még Böde dobásától volt hangos a sajtó, aki úgy pofára ejtette a norvégot, hogy mi azt rögtön be is raktuk a Mortal Kombat verekedős játékba. Ezt ide kattintva nézheted meg, de ha nem érdekel a bunyó, akkor nézd meg az első részt, amiben Ronaldo fia megkéri édesapját, hogy kérje el Böde mezét majd a lefújás után.

Második rész: Ha téged is legyőznek ne sírj!

Lelkes követőinknek hála az első rész bejárta az internetet, és már 2 milliós nézettségnél jár, amit ezúton köszönünk! A második résszel kivártunk az Európa-bajnokságig, és aztán ahogy nagyszerű csapatunk felülmúlta Ausztriát, már tudtuk mi a dolgunk. Ideje újra elbeszélgetnie Ronaldo kisfiának édesapjával, hogy kik is azok a magyarok!

Harmadik rész: Tankod nincs?

A befejező részben már elérkeztünk a nagy naphoz. Ronaldo és fia meccsre készülnek, a reggeli rutin után autót választanak, és elindulnak a stadionba, ahol a nagy kedvenccel, Böde Dániellel találkoznak. Válogatottunk eközben a valóságban egy karnyújtásnyira van a nyolcaddöntőtől. Ahogy Bernd Storck is mondta, Magyarország kilépett az árnyékból! Akármi is lesz a vége, büszkék lehetünk csapatunkra! Hajrá Magyarország!

Vezetjük az F-csoportot

Név LM Ny D V RG:KG GA Pt
Magyarország 3 1 2 0 6:4 +2 5
Izland 3 1 2 0 4:3 +1 5
Portugália 3 0 3 0 4:4 0 3
Ausztria 3 0 1 2 1:4 -3 1

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.