Németország – Olaszország kockázatmentes élő fogadás

Németország – Olaszország kockázatmentes élő fogadás

473
0
MEGOSZTÁS

Helyezz el egy mérkőzés előtti fogadást a Németország – Olaszország mérkőzésre, és megajándékoznak egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

Ahhoz, hogy jogosult legyél a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen tegyél egy fogadást a vonatkozó meccsre a kezdőrúgás előtt, majd fogadj a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben az ELSŐ élő fogadásod veszít, a tét értékét visszafizetik a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (maximum visszafizetés 3.000 Ft*).

Amennyiben az élő fogadásnál több mint egy választást teszel fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül a kockázatmentes fogadásnak. Minden fogadást a szokásos módon kell fizetni és leadni, és a Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhatsz mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Mérkőzés szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.