MEGOSZTÁS

A magyar labdarúgó válogatott Ausztria ellen kezdi meg szereplését a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságon, kedden 18 órától. Ez az a mérkőzés amelyre oly sokan vártunk. Körbetekintve az szurkolói fórumokon, közösségi oldalakon elmondhatjuk, hogy honfitársaink három kategóriát képeznek: optimisták, pesszimisták és halk reménykedők.

Az optimisták bátran kijelentik, hogy igenis van keresnivalónk ezen a tornán. Hisznek a csapatban, edzőben, s kiéhezettek a sikerre. Velük ellentétben a pesszimisták mindent bevetnek (politika, Orbán, botláb, adó) csak hogy kifejezzék nemtetszésüket. Utóbbi kategória az amely állítólag soha nem néz focit, de mégis mindent tud róla. S nem utolsó sorban vannak a csendes szurkolók, akik lelkük mélyén büszkék, hogy a csapat kijutott az EB-re, de valahogy reálisabban látják a helyzetet, ellentétben az ultra optimistákkal.

Nos, ebből kiindulva összegyűjtöttünk egy kis fogadási ajánlatot a keddi mérkőzésre mindhárom kategóriának. Az Unibet ajánlatát böngésztük át, ahol az osztrák – magyar meccs idején egy 1.500 forintos kockázatmentes élő fogadás is vár rátok.

4További lehetőségek

Az osztrák – magyar mérkőzésre az Unibeten az alap fogadásokon (hazai/döntetlen/vendég) kívül még nem kevesebb, mint 372 fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre. Fontos megemlíteni, hogy kezdőként egy 10.000 forintos bónusz is vár rád. Mindössze regisztrálnod kell, fel kell töltened a számlád (javasoljuk a bankkártyás feltöltést a gyorsasága miatt) és máris fogadhatsz.
Az online fogadásról többet ITT tudhatsz meg.

Ria, Ria, Hungária!

1 hozzászólás

Comments are closed.