MEGOSZTÁS
Arda Turan. Fotó: Maxisport/Shutterstock.com

A Nike gőzerővel rákapcsolt az Eb-re, egyre több reklámspotjuk jelenik meg a témában. Ezúttal Arda Turan mond egy lelkesítő beszédet az öltözőben, ami biztosan elnyeri minden török tetszését! Úgy bizony, a török piac felkerült a marketingtérképre!

Arda menni Barcelona

Szerinted Neymar, Messi, Rakitic, Iniesta mellé égető szüksége volt a Barcelonának még Arda Turanra is? Lassan beáldozhatnak egy védőt, vagy a kapust, hogy legyen hely a középpályán ennyi embernek. Az utóbbi években a Barcelona elérte, hogy a legnépszerűbb futballklub legyen a Facebookon. Jelenleg 91 millió követővel rendelkeznek (Real Madrid 87 millió, Manchester United 68 millió). A közösségi oldal remekül használható elemzésre, és a katalán klub sem tett másként. A Barcelonát követők nemzetiségi rangsorában igazán előkelő helyen állnak a törökök, akik Arda Turanon keresztül, potenciális vevők lehetnek. Na de mielőtt folytatnánk, mondja el a félidős beszédet Arda Turan. Videó!

Gyerekek, szegénység, minden benne van. Arda Turan nagyon sok törökre hatással van, elég csak megemlíteni, hogy 2015-ben például a Barcelona twitterén legnagyobb aktivitást kiváltó bejegyzése az lett, amiben bejelentik a leigazolását (fotóért katt ide), és a klub nem volt rest, elindította török nyelvű twitter oldalát is. Több nyelven is jelen voltak már a csiripelős oldalon, de azért ez nem kis dolog! A Nike egyébként lényegesen gyorsabban reagálta le Arda Turan megnövekedett marketingértékét, hiszen évek óta szponzorálják, de persze nekik könnyebb dolguk volt, nem kellett leigazolniuk az Atletico Madridtól.