MEGOSZTÁS

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság résztvevői kedvelik a késői drámákat. Még csak a csoportkör második fordulójának vége felé járunk, de máris elmondható, hogy az eddig lezajlott találkozók közül számtalan alkalommal csak a meccsek legeslegvégén dőlt el az eredmény. Már 42 gólnál járunk ezen a kontinensbajnokságon, s már most az van, hogy a találatok 30 százaléka a mérkőzések 87. percében és/vagy később esett.

Íme egyetlen példa, méghozzá a legfrissebb a rengeteg közül: a június 17-én, pénteken rendezett három mérkőzés közül a Csehország-Horvátország és az Olaszország-Svédország meccseken is volt késői gól, s egyedül csak a Spanyolország-Törökország találkozón – ahol már a kezdés előtt is gyanítható volt a címvédő sima győzelme – nem volt késői gól.

Figyelem!

Nem a sportfogadó irodák által az esetek többségében ajánlott késői gólokról (illetve fogadásokról), vagyis a meccsek utolsó 20-25 percéről van szó, hanem arról, hogy a meccsek utolsó 3 percében és a hosszabbításban esik nagyon sok gól! Tehát azok a sportfogadók, akik úgy gondolják, hogy pénzre válthatják a késői gólokra kínáltakat, talán érdemes keresniük olyan fogadóirodákat, ahol lehet a késői gólokra fogadni!