Vadonatúj élő eredménykövető alkalmazás Androidra és iOS-re sportkedvelőknek

  Vadonatúj élő eredménykövető alkalmazás Androidra és iOS-re sportkedvelőknek

  2229
  0
  MEGOSZTÁS

  Itt egy új alkalmazás, amely nem hiányozhat a sportokat kedvelő okostelefon-tulajdonosok készülékéről. Ez nem más, mint a vadonatúj élő eredménykövető alkalmazás, az Eredmenyek.

  Eredmenyek

  Az alkalmazás segítségével 30 sportág több mint 5000 versenysorozatának eredményei követhetőek élőben, így elmondhatjuk, hogy ez a legátfogóbb szolgáltatás a maga műfajában.
  Letisztult design,átlátható navigáció, amelynek segítségével bármely sportág bármely bajnoksága könnyen és gyorsan megtalálható. Hasznos kiegészítő “Az én meccseim funkció” – melynek segítségével a felhasználó egyenként is kiválaszthatja a követni kívánt meccseket.

  A felhasználók újdonságokat is felfedezhetnek az alkalmazásban: Már az Euro 2016 meccseinél is elérhető az élő kommentár, illetve a fogadás szerelmesei az Eredmenyek Plus alkalmazásban már megtalálhatják a meccs előtti, illetve az élő oddsokat is.

  Eredmenyek_1

  Íme az alkalmazás legfőbb jellemzői:

  • Gyors és megbízható eredménykövetés foci, tenisz, hoki, valamint 25 további sportág számos bajnokságából
  • Lehetőség akár kizárólag az ÉLŐBEN zajló események eredményeinek követésére
  • Az én meccseim funkció push notification szolgáltatással a kiválasztott események követéséhez
  • Egymás elleni statisztikák szinte minden sportág minden versenysorozatánál
  • Részletes tabellák, sorsolások minden, kínálatunkban szereplő sportághoz
  • Átlátható focistatisztikák összeállításokkal, gólszerzőkkel, cserékkel, sárga és piros lapokkal
  • Fontos kiegészítő információk – pl. pontról pontra funkció teniszmeccseknél

  Mi az Eredmenyek?

  Az Eredmenyek a több mint 20 weboldalból álló FlashScore hálózat tagja. Ezen hálózat minden egyes weboldala egy-egy különböző piacot céloz meg, főként Európára összpontosítva. A FlashScore csapatának célja minőségi híroldalak, eredménykövető szolgáltatások, sporthírek, statisztikai oldalak, illetve egyéb, sporttal kapcsolatos oldalak létrehozása és üzemeltetése a sportkedvelők igényeinek minél teljesebb kiszolgálása érdekében.

  Az Eredmenyek alkalmazás androidos változata a http://goo.gl/iqE0T7 oldalról tölthető le, míg az iOS-es verzió a https://goo.gl/UrG1ua oldalon található.

  Bármilyen, az alkalmazással kapcsolatos kérdéssel vagy észrevétellel forduljon bizalommal az Eredmenyek csapatához a support@eredmenyek.com címen.