MEGOSZTÁS
Király Gábor. Fotó: Attila JANDI/Shutterstock.com

Mindenkit foglalkoztat az a nadrág

Nagyszerű győzelmet arattunk Ausztria ellen, a világ felfigyelt Szalai góljára, de a legfőbb téma külföldön továbbra is Király mackónadrágja. Az amerikai Sports Illustrated így írt a magyar hálóőrről: “Elhinnéd ha azt mondanám, hogy az Európa-bajnokság legidősebb játékosa egy kopasz kapus melegítőnadrágban? Várj, persze hogy elhinnéd, hiszen pontosan erre gondolnál. Az Ausztria – Magyarország találkozó előtt kérdeztük, és azt mondta, ő mindig ebben véd. Ennek két oka is van: kényelmes és ez a babonája”.

Felkapta a twitter a melegítőt

Első mérkőzésünk alatt a twitter külföldi népe is Királlyal volt elfoglalva. Lineker trollkodásával már foglalkoztunk, most jöjjön még néhány bejegyzés a csiripelős oldalról. Kezdetnek itt van a Squawka statisztikai site, akik először aggódtak, hogy nem viseli a mackóalsót, de aztán boldogan konstatálták a mérkőzés előtt, hogy mégis abban lesz, csak valószínűleg nem akarta összekoszolni.

A neves külföldi sportújságíró, Jonathan Fadugba fejet hajtott kapusunk előtt, amiért pizsamában megy dolgozni. A SundayLeaugeHipster nevezetű twitter-oldal pedig szavazást írt ki, melyben az igenek nyertek arra a kérdésre, hogy az ágyban ezt a nadrágot pizsamaként viseli-e. Nem bízták a véletlenre, a másik válaszlehetőség az igen mellett, a minden bizonnyal volt. Legalul pedig a Copa90 tweetje látható, melytől mélységesen elhatárolódunk 😀 Ezen az Agymenők című sorozatban szereplő Melegítő Kapitányhoz hasonlították kapusunkat, ami azért igazságtalan, mert vezéralakja volt a mérkőzésnek, több bravúrt is bemutatva!

EB tippjáték 100.000 Ft-ért! Próbáld ki ITT

5 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.