MEGOSZTÁS
Dolgozók mackónadrágban a budaörsi Tesco áruházban 2016. június 22-én. A munkatársak a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így munkahelyükön, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. MTI Fotó: Balogh Zoltán

A Tesco meghirdette a Mackónacis napot! A kezdeményezéssel tisztelegnek Király Gábor nadrágja előtt, melyet a külföld egyszerűen imád. Ma tehát mindenki szürke melegítőnadrágban fog flangálni az üzletközpontban, ne akadj ki rájuk, nem épp kirúgatják magukat! 😀 Azt mondjuk, menj te is mackóban mindenhova, kit érdekel, hogy ez egy jó reklámfogás is a Tescónak, végre valami vidám kezdeményezés!

Mackónadrágban a Szolnoki Főiskolán is

Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselõ hallgatót a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban. MTI Fotó: Bugány János
Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselõ hallgatót a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János

 

Nekünk továbbra is az a kedvenc mondatunk Királyról, amit ebben a cikkben még Gera Zoltán mondott. “Ebben is alszik. Nagyon sok babonája van a nadrágján kívül is. Mindig hord egy 13-as számmal ellátott fekete kosárlabdatrikót is. És még sorolhatnám. Van még egy tigrises pólója is. Mindig viseli. Mindig. Képzelheted, amikor negyven fok van…” – viccelődött Zoli. Ma 18:00 órától Magyarország – Portugália összecsapás, mi biztosan mackóban nézzük! Hajrá MAGYAROK!

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.