MEGOSZTÁS
Király Gábor a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplõ magyar labdarúgó-válogatott Ausztria elleni mérkõzése elõtti hivatalos edzésén, Bordeaux-ban 2016. június 13-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Iskolai szerelemből család, akik mindennél fontosabbak számára. Ezzel kezdődik a Digi Sport műsora, melyben az Európa-bajnokság előtt Király Gábor egy napját követték nyomon. Csupa szív hálóőrünk edzés után adakozással folytatja a napot, hangszereket ad át a Rumi Gyermekotthonban, melyeket az általa felajánlott pénzből vásároltak. Nem először járt ott, rendszeres adakozó és visszatérő vendég.

“Amikor az erdőből kifelé jössz, és nem befelé mész” – reagált korára Gábor, aki az Európa-bajnokság legidősebb pályára lépője lett a riport után néhány héttel. Negyvenedik születésnapja alkalmából indította az új designt a mackónadrágjai terén, mert hogy az üzletet is érintik a nap során. Trükközni sem most kezdett az Európa-bajnokságon. “Bohókás voltam nagyon, a mai napig is az vagyok, de ahogy idősödtem, ez azért lejjebb ment. Angliában a Tottenham ellen, 0:0-ás állásnál kivédtem egy lövést, kipattant, és futottam utána, majd bukfenccel vettem fel” – mondta Király. Érdemes megnézni a két videót, kicsit bepillanthatunk hálóőrünk életébe.

Ő is csak ember – 1. rész

Ő is csak ember – 2. rész