MEGOSZTÁS
Ír szurkolók. Fotó: Radoslaw Maciejewski/Shutterstock.com

Az ír szurkolók mulatni mentek Franciaországba, és meg akarták mutatni a világnak, hogyan is kell bulizni. Erről írtunk már korábban, most jöjjön négy ír barát története.

Nem engedte el a csaja

Daniel Hegarty, Aaron Ryan és Darren McNamara ír futballszurkolók, azt tervezték, hogy negyedik haverjukkal kiutaznak az Európa-bajnokságra. De barátjuknak, Tomnak új barátnője lett a torna előtt, aki keresztbe húzta a számításukat. Az alább látható kép bejárta a netet, valószínűleg már te is láttad. Tom azért nem tudott elmenni, mert az új csaj nem engedte. Ne legyetek olyanok, mint Tom! Áll a tanúság a kifeszített zászlókon, és a hölgynek is jutott egy fricska.

“Minden jól ment, de aztán talált magának egy szép lányt. Látod itt közöttünk? Itt csak én vagyok, Darren és Aaron” – mondta a négy barát egyike, Daniel. “Hívtuk, nem vette fel. Írtunk is neki, arra sem válaszolt. Teljesen megbolondította az új barátnője. Pedig úgy volt, hogy a svéd csajokért jövünk ki, mi így is teszünk. Illetve szeretnénk Zlatannal találkozni, aki reméljük nem pusztít el minket” – mesélte a sztorit Daniel.

Füllentettek a fiúk, jöhet a revans!

Gondolhatod, ha hozzánk magyarokhoz eljutott a kép, akkor Tom is értesült róla. “Valaki megjelölt a képen, hirtelen nem hittem el. Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak” – reagált a képekre, aztán tisztázta a dolgokat. “Soha nem terveztem, hogy kiutazok az Európa-bajnokságra. A fiúk vicces kedvükben voltak, nem is szeretem annyira a labdarúgást, inkább rugby párti vagyok”. Végül így zárta mondandóját: “Annyi igaz csak, hogy az Eb előtt találkoztam egy gyönyörű lánnyal. Bosszút fogok rajtuk állni, csak idő kérdése”.

Írország mérkőzései az Eb-n

Dátum Hazai Eredmény / Óra Vendég Helyszín TV
jún 13.
irl
1 - 1
(0 - 0)
swe
Saint-DenisM4 Sport
jún 18.
bel
3 - 0
(0 - 0)
irl
BordeauxM4 Sport
jún 22.
ita
0 - 1
(0 - 0)
irl
LilleM4 Sport
jún 26.
fra
2 - 1
(0 - 1)
irl
LyonM4 Sport